Correnteza Mijn naam is Valentina Gomes en ik ben de oprichter van Correnteza. Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en voer ik de gesprekken met opdrachtgevers en medewerkers. Bij grote opdrachten voor coaching, re-integratie, begeleiding in of naar een nieuwe loopbaan, bijvoorbeeld bij ontslag van groepen medewerkers, of tijdens meerdaagse intensieve (incompany) trainingen en workshops, werk ik samen met zelfstandige en gelijkgestemde collega’s.

{slider Valentina}

Valentina = waarlijk leven -  muziek -  feest - samen - humor en stilte
Ik ben geboren op de Kaapverdische Eilanden, een voormalige kolonie van Portugal. Sinds mijn negende woon ik in Nederland. Met mijn levenspartner Jan woon ik in het historische centrum van Culemborg. We vormen een samengesteld gezin; mijn partner heeft twee volwassen zonen, ik heb een volwassen dochter.

{slider Dromen en swingen}

Dromen

Ik maak gebruik van yoga, (boeddhistische) meditatie en psychische en spirituele supervisie.

Swingen

In onze vrije tijd maken we graag muziek. Jan speelt gitaar en ik zing, vooral pop-jazzy stijlen, Braziliaanse Bossa en Kaapverdische Morna.

Dromen en swingen bij kunst in Galerie Kobalt

{slider Begeleider – trainer en coach}

Sinds 1991 werk ik als begeleider, trainer en coach. Mijn doel is het bevorderen van groei en bloei in leven en werk. Ik wil met Correnteza mensen stimuleren hun aard, talenten en vermogens te leren kennen, ontwikkelen en zodanig in te zetten dat het hen en hun omgeving vreugde schenkt. Ik geloof dat wij allen een levensdoel hebben. Hoe we de weg ernaar toe vormgeven is voor ieder mens anders, maar ons gemeenschappelijke levensdoel is in mijn visie: het ervaren van vrede, vrijheid, vreugde en liefde.

{slider Werk en opleidingsachtergrond}

Voor de oprichting van Correnteza was ik mede-eigenaar van het Diogenes Human Development Center, werkte ik als trainer en coach bij een scholingsinstituut en was ik opleider bij de overheid. Tot 1991 werkte ik als communicatietrainer in de detailhandel en als zelfstandig ondernemer in de cosmeticabranche.

Voor mijn eigen ontwikkeling volgde ik  in 1991 de hbo-opleiding Personeel en Arbeid en de post-hbo-opleidingen Coach en Trainer. Verder volgde ik diverse cursussen en trainingen op het gebied van communicatie, menselijke psyche, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, empowerment en intuïtieve ontwikkeling.

{/sliders}

Bel voor een afspraak of meer informatie naar 0345-778852 / 06-44860688

Copyright © 2024 Correnteza. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.