Worden wie je bent

 

Advies- en studiekeuzebegeleiding voor jongeren

Het is natuurlijk fantastisch dat je als jongere tegenwoordig een zee aan opleidings- en beroepskeuzemogelijkheden hebt. Maar door dat grote aanbod is het maken van de juiste studiekeuze er niet gemakkelijker op geworden. Want welke studie en welk beroep passen nu echt bij jouw talenten, persoonlijkheid en belangstelling? De druk om in één keer de juiste studie te kiezen en op tijd af te studeren, kan bovendien voor extra onzekerheid zorgen. Want wat als je toch halverwege wil overstappen?

 

Als je geluk hebt kunnen je ouders je helpen, ondersteunen en stimuleren bij het maken van een weloverwogen keuze voor de toekomst. Maar als dat niet zo is, of wanneer je er samen met je ouders niet uitkomt, kan professionele ondersteuning nuttig zijn. Correnteza kan je helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

 

Wat kan Correnteza doen?

Wij helpen jou je talenten, interesses en mogelijkheden te onderzoeken en begeleiden je bij jouw studiekeuze. We adviseren en begeleiden je, maar jij doet het werk. Die aanpak leidt ertoe dat je uiteindelijk een studiekeuze maakt die volledig vanuit jezelf komt, en die losstaat van de verwachtingen van anderen.

 

Innerlijke motivatie verkleint de kans op het vroegtijdig staken van een opleiding en levert zo een groot financieel rendement op.

 

Studiekeuzebegeleiding

Duur

Prijs

1e adviesgesprek

Max. 1 uur

Gratis

Individuele sessies.

Traject op maat: trajectvoorstel/offerte.

Tot 1.5 uur per sessie +

huiswerkopdrachten, telefonisch- en mailcontact.

Trajectduur: volgens offerte afspraak (gemiddeld 3 tot 6 sessies).   

Kosten: volgens prijsafspraak in offerte.

Geen extra rekening voor meer uren en geen terugbetaling bij minder uren. 

Gereduceerd particulier tarief naar inkomen.

 

Heb je naar aanleiding hiervan vragen of wil je graag een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 

Bel voor een afspraak of meer informatie naar 0345-778852 / 06-44860688

Copyright © 2024 Correnteza. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.